De beste zorg voor jouw voeten

Aangesloten beroepsverenigingen:
Onze orthopedisch schoentechnici zijn lid van de beroepsvereniging voor orthopedisch schoentechniek: NVOS- Orthobanda.
Onze medisch pedicures zijn lid van de beroepsvereniging voor pedicures: Provoet.

Certificeringen:
Wij zijn SEMH-OSB erkend leverancier. Dat betekent dat op de kwaliteit van onze producten en dienstverlening wordt toegezien door de keuringscommissie van de SEMH. Daarnaast zijn onze Medisch pedicures aangesloten bij Procert, het kwaliteitsregister voor de pedicurezorg. Bedrijven welke SEMH-OSB erkend zijn of een Procert notering hebben voldoen aan alle kwaliteitsnormen.

Contracten met zorgverzekeraars:
Wij hebben een overeenkomst voor levering van hulpmiddelen met de volgende zorgverzekeraars en hun bijbehorende labels: Achmea Zilveren Kruis, Coöperatie VGZ, ONVZ Ziektekostenverzekeraar, Salland Zorgverzekeraar, ASR ziektekostenverzekeraar,

Medisch Pedicure

Onze medisch pedicures kunnen zowel een cosmetische als medische behandeling voor je verrichten. Zij verwijderen ongemakken als eelt en likdoorn, knippen en fraisen nagels en behandelen kalk- en / of schimmelnagels. Er zijn diverse behandelopties mogelijk.

Podologie

De podoloog behandelt voetklachten wanneer sprake is van pijn of functioneringsproblemen. Heeft u bijvoorbeeld hielspoorklachten, pijnlijke knieën, rugklachten of zwikt u vaak door uw enkel? De podoloog kan met voetbedden en / of kleine schoenaanpassingen helpen om je prettiger te laten lopen.

Podotherapie

De podotherapeut behandelt voetklachten wanneer sprake is van ontstekingsklachten, verminderd gevoel, pijn of functioneringsproblemen. De podotherapeut maakt steunzolen, behandelt wonden en is indiceerder voor medisch noodzakelijke voetzorg door de medisch pedicure bij mensen met diabetes.

Orthopedie

De orthopedisch schoenmaker meet (semi-) orthopedische schoenen OSB / OSA), orthopedische voorzieningen aan confectieschoenen (OVAC), voetbedden en verbandschoenen aan op verwijzing van de medisch specialist wanneer sprake is van ernstige voetvormafwijkingen, forse standsafwijkingen of extreme pijnklachten.

Kousen

De bandagist meet kousen aan bij problemen aan het vaat- of lymfestelsel. Bij klachten als trombose, lypoedeem, lymfeoedeem of spataderen kan dit helpen de doorbloeding goed op gang te helpen en houden.

Lamers Voetcomfort
Arnhemseweg 119
7331 BE Apeldoorn
055-521 38 58
info@lamersvoetcomfort.nl

KVK:62902016
IBAN:NL83 RABO 0302 4793 84
BTW nummer:NL855005683B01

Openingstijden:

Maandag: 11:00-17:30 uur
Dinsdag: 09:00-17:30 uur
Woensdag: 09:00-17:30 uur
Donderdag: 9:00-17:30 uur
Vrijdag: 09:00-17:30 uur
Zaterdag: 10:0-16:00 uur

Lid van NVOS-Orthobanda
Lid van Provoet en Procert

SEMH-OSB erkend: 129880
AGB-code hulpmiddelen: 76088325