Website Home Cover (2)

Melanie Wools-Bolt

Mijn naam is Melanie Bolt, sinds 2010 werkzaam bij Lamers Voetcomfort. Begonnen als baliemedewerkster en verkoopster in de schoenenwinkel, de liefde voor het voetenvak opgepikt en de opleiding tot orthopedisch schoentechnicus met succes afgerond. In 2023 heb ik de zaak overgenomen. Samen met ons jonge, enthousiaste en vakkundig opgeleide team help ik mensen graag zo goed mogelijk mobiel te blijven!

Melanie Bolt

Eigenaresse / Directeur

Orthopedisch Schoentechnicus

Hanneke van Dijk

Ik ben Hanneke van Dijk, na werkzaam te zijn geweest als apothekersassistente merkte ik dat het tijd werd voor iets anders. Ik besloot de opleiding tot pedicure te gaan volgen en zocht een baan die hierop aansloot. In 2023 vond ik deze en ben ik bij Lamers begonnen. U ziet mij in de paskamer bij de pedicure, bij de podologie en orthopedisch schoentechniek waar ik onder supervisie van mijn gediplomeerde collega’s het vak mag leren. Ook help ik u graag in de winkel of bij de balie.

Hanneke van Dijk

Pedicure in opleiding

Frans Elferink

Mijn naam is Frans Elferink, ruim 50 jaar gediplomeerd als orthopedisch schoentechnicus en nog steeds verliefd op voeten. Vol vertrouwen in de toekomst heb ik dit jaar het stokje overgedragen aan mijn opvolgster Melanie. De komende tijd blijf ik aanwezig als adviseur binnen het bedrijf en in de rol van opleider om mijn jarenlange ervaring over te brengen aan de nieuwe generatie

Frans Elferink 

Orthopedisch Schoentechnicus
Podoloog

Marit Veninga

Ik ben Marit Veninga, sinds 2021 werkzaam bij Lamers Voetcomfort als baliemedewerkster en secretarieel medewerkster voor de spreekuren op onze buitenlocaties. Bij vragen of voor het plannen van afspraken help ik u graag via de telefoon of bij de balie. Gezelligheid, een kopje koffie en even (bij)kletsen? Daar maak ik graag wat tijd voor vrij!

Marit Veninga

Baliemedewerkster

Lynnsey Vermeulen

Ik ben Lynnsey Vermeulen, sinds 2021 werkzaam bij Lamers als medisch pedicure. Mijn grootste uitdaging? Mensen weer zonder pijnklachten de deur uit laten gaan. Zien dat je het verschil kunt maken door een juiste instrumentele behandeling te geven maar ook door een gezellig praatje en het bieden van een luisterend oor. Mijn vak is meer dan alleen bezig zijn met voeten, het werken met mensen zorgt er voor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk toe ga!

Lynnsey Vermeulen

Medisch Pedicure

Evelien Frijling

Evelien Frijling is mijn naam. Sinds 2022 werkzaam bij Lamers als medewerkster in de winkel en bij de balie maar al snel ben ik geswitcht naar de functie van werkplaatsmedewerkster. Creatieve oplossingen bedenken om de mooiste schoenen te vervaardigen, allerhande schoenreparaties en het maken van voetbedden daar draai ik mijn hand niet voor om!

Evelien Frijling

Werkplaatsmedewerkster

Margreet van Enk

Margreet van Enk

Medisch Pedicure

Marit Schuitert

Mijn naam is Marit Schuitert, sinds 2023 werkzaam bij Lamers als verkoopmedewerkster in de schoenenspeciaalzaak. Oorspronkelijk kwam ik uit het slijterijvak maar de sfeer bij Lamers en het mensgerichte contact spraken mij zo aan dat ik besloot te solliciteren en de overstap te maken. In de winkel voorzie ik u graag van een gedegen pasvormadvies, waarvoor ik ook mijn certificaat behaald heb. Hebben we niet op voorraad wat u zoekt? Dan kijk ik graag verder of ik via onze leveranciers andere mogelijkheden zie u alsnog te helpen!

Marit Schuitert

Verkoopmedewerkster

Herleen Hissink

Herleen Hissink, dat ben ik. Sinds 2023 begonnen als (financieel) administratief medewerkster bij Lamers. Het opstellen van offertes en facturen, het uitzoeken en organiseren van de administratie en contacten met verzekeraars zijn mijn dagelijkse bezigheden. U ziet mij niet zo vaak omdat ik voornamelijk achter de schermen werk. Zijn er bijzonderheden met uw factuur of declaratie? Dan help ik u graag!

Herleen Hissink

Administratief medewerkster

Lamers Voetcomfort
Arnhemseweg 119
7331 BE Apeldoorn
055-521 38 58
info@lamersvoetcomfort.nl

KVK:62902016
IBAN:NL83 RABO 0302 4793 84
BTW nummer:NL855005683B01

Openingstijden:

Maandag: 11:00-17:30 uur
Dinsdag: 09:00-17:30 uur
Woensdag: 09:00-17:30 uur
Donderdag: 9:00-17:30 uur
Vrijdag: 09:00-17:30 uur
Zaterdag: 10:0-16:00 uur

Lid van NVOS-Orthobanda
Lid van Provoet en Procert

SEMH-OSB erkend: 129880
AGB-code hulpmiddelen: 76088325