Zaterdaghulp gezocht (m/v)

Wij zoeken een zaterdaghulp voor onze schoenenwinkel en balie voor 6 uur per week.

Wat ga je doen?
Je bent samen met je collega’s het aanspreekpunten voor de klanten welke naar onze balie bellen of welke langskomen in de winkel en je adviseert hen bij de aankoop van schoenen en onderhoudsproducten. Tevens zorg je er voor dat de winkel en het magazijn er netjes en geordend uit zien.

Wie zoeken wij?
Een communicatief vaardige, vriendelijke en representatieve collega met een klantgerichte instelling die van aanpakken weet. Je bent oprecht geïnteresseerd in onze klanten en je vindt het leuk om met mensen te werken. Je bent een echte teamplayer en je hebt een flexibele instelling. Je bent inzetbaar op zaterdagen. Daarnaast ben je bereid eventueel extra te werken op feestdagen, tijdens vakanties en bij extra drukte.

Wat bieden wij:
Een leuke en afwisselende job die je prima kunt combineren met je school of studie. Salaris conform CAO Retail non food sport en schoenen. Je komt te werken op een gezellige werkplek in een klein, flexibel, jong, dynamisch en multidisciplinair team vol enthousiaste en deskundige medewerk(st)ers.

Meer weten?
Heb je nog vragen over deze baan? Aarzel dan niet en stuur een mail t.a.v. Melanie Bolt via info@lamersvoetcomfort.nl

Interesse om ons team te komen versterken?
Mail je brief + CV + foto naar info@lamersvoetcomfort.nl t.a.v. Melanie Bolt of lever deze in bij de balie.