Lamers Voetcomfort

Lamers Voetcomfort is al jaren een begrip in Apeldoorn en omstreken voor schoenen met uitneembaar voetbed, pedicure, podologie, podotherapie, orthopedie en kousen. Maar wist je dat Lamers tegenwoordig ook gewoon heel hippe schoenen verkoopt? Naast onze pasvormcollectie hebben we ook een heel trendy lijn vol met modieuze modellen. We nodigen je graag uit eens in onze winkel te komen kijken naar al het moois dat we te bieden hebben. Uiteraard krijg je bij ons altijd een lekker kopje koffie of thee, een hartelijk welkom en de beste service.

ONZE VISIE

Wij geloven dat iedereen lekker kan lopen, soms heb je er alleen wat hulp bij nodig! Die hulp bieden we dan ook graag. Door onze combinatie van pedicure, podologie, podotherapie, orthopedie en onze schoenenspeciaalzaak zijn we van alle markten thuis en hebben we alle kennis in huis om jou optimaal te kunnen beschoeien. En kunnen we het niet alleen? Dan zoeken we de samenwerking met huisartsen,  fysiotherapeuten, revalidatieartsen, orthopedisch chirurgen of bedrijfsartsen op.

Uiteindelijk draait het maar om 1 ding en dat is dat je als klant met een goed gevoel de deur uit loopt!

Ons Team

Melanie Bolt

Filiaalmanager

Orthopedisch Schoenmaker i.o.

Ronald Scherff

Baliemedewerker

Check de vacatures!

Winkelmedewerkster

Inkoopmedewerkster

Wytske Haan

Medisch Pedicure

Femke Koenen

Pedicure

Medisch Pedicure i.o.

Jeroen Mulder

Podotherapeut

Marco Kolkman

Winkelmedewerker

Frans Elferink

Orthopedisch schoenmaker

Rob Witteveen

Orthopedisch Schoenmaker

Lamers Voetcomfort... waar schoenmode en pasvorm samen komen

Arnhemseweg 119
7331 BE Apeldoorn
055 - 521 38 58
info@lamersvoetcomfort.nl

Openingstijden:
Zo.: Gesloten

Ma. t/m vr.: 09.00 - 17.30 uur
Za.: 10.00 - 16.00 uur

Wij houden van voeten en dat merk je direct als je bij ons langs komt. Of je nu komt voor schoenen, pedicure of zooltjes een ding staat vast: bij ons loop je weer prettig de deur uit! Wij bieden een unieke, eigentijdse combinatie van een schoenenspeciaalzaak, pedicureafdeling, podologie, podotherapie, orthopedisch schoentechniek en kousen.