Lamers Voetcomfort

al meer dan 100 jaar een begrip in Apeldoorn en omgeving.

Het was in de jaren ’30 van de vorige eeuw dat dhr. J.S. Lamers zijn bedrijf aan huis begon en daarmee de basis legde voor het hedendaagse Lamers. Als gediplomeerd voetspecialist hielp hij in die tijd mensen met het schoeien van abnormale, kreupele en zieke voeten.

De zaken gingen voorspoedig en al snel werd er een heus winkelpand aan de Asselsestraat geopend. Onder het genot van een kopje koffie werden klanten geholpen aan het juiste schoeisel en kon het voetenspreekuur worden bezocht.
Door een snelgroeiend aantal klanten in de regio werd Lamers aan de Asselsestraat steeds bekender. De naam stond in die tijd inmiddels garant voor kwaliteit, service en advies voor ieder met bijzondere voeten.

Eind jaren ’90 nam werd de zaak overgenomen door een nieuwe eigenaar en in 2001 verhuisde Lamers naar de Arnhemseweg, waar het succes bleef. Lamers werd steeds groter en het pand barste bijna uit zijn voegen.
Om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn werd er daarom rigoureus verbouwd in 2017.
Het aantal behandelkamers werd uitgebreid en de schoenenspeciaalzaak werd compleet vernieuwd. Het gehele interieur ging op de schop en maakte plaats voor een frisse en moderne uitstraling.

Hoewel er in de loop der jaren een hoop veranderde, is één ding altijd hetzelfde gebleven: onze kwaliteit, service en passie voor voeten!

Ons Team

1

Melanie Bolt

Filiaalmanager

Orthopedisch Schoenmaker i.o.

2

Ronald Scherff

Verkoopmedewerker
Orthopedisch Schoenmaker i.o.

2

Frans Elferink 

Orthopedisch Schoenmaker

 

1

Marit Veninga

Baliemedewerkster

Verkoopmedewerkster

1

Lynnsey Vermeulen

Medisch Pedicure
Verkoopmedewerkster

1

Margreet van Enk

Medisch Pedicure

Logo FacebookInstagram (1)

Check de vacatures!

Word jij onze nieuwe collega?
Solliciteer nu! 

2

Rob Witteveen 

Orthopedisch Schoenmaker

2

Jeroen Mulder

Podotherapeut