Lamers Voetcomfort

Lamers Voetcomfort is een begrip in Apeldoorn en omgeving.

Het was in de jaren ’30 van de vorige eeuw dat dhr. J.S. Lamers zijn bedrijf aan huis begon en daarmee de basis legde voor het hedendaagse Lamers. Als gediplomeerd voetspecialist hielp hij in die tijd mensen met het schoeien van abnormale, kreupele en zieke voeten.

De zaken gingen voorspoedig en al snel werd er een heus winkelpand aan de Asselsestraat geopend. Onder het genot van een kopje koffie werden klanten geholpen aan het juiste schoeisel en kon het voetenspreekuur worden bezocht. Door een snelgroeiend aantal klanten in de regio werd Lamers aan de Asselsestraat steeds bekender. De naam stond in die tijd inmiddels garant voor kwaliteit, service en advies voor ieder met bijzondere voeten. Hetgeen wat wij vandaag de dag nog steeds nastreven.

Eind jaren ’90 nam Frans Elferink de zaak over en in 2003 verhuisde Lamers naar de Arnhemseweg, waar het succes bleef. Lamers werd steeds groter en het pand barste bijna uit zijn voegen. Om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn werd er in 2017 rigoureus verbouwd. Er kwamen meer behandelkamers en ook de schoenenspeciaalzaak kreeg een flinke opfrisbeurt. Het gehele interieur ging op de schop en maakte plaats voor een frisse en moderne uitstraling.

Zoals u kunt lezen is er in de loop der jaren een hoop veranderd, maar gelukkig is er één ding altijd hetzelfde gebleven; onze kwaliteit, service en passie voor voeten!

ONZE VISIE

Wij geloven dat iedereen lekker kan lopen, soms heb je er alleen wat hulp bij nodig! Die hulp bieden we dan ook graag. Door onze combinatie van pedicure, podologie, podotherapie, orthopedie en onze schoenenspeciaalzaak zijn we van alle markten thuis en hebben wij alle kennis in huis om jou optimaal te kunnen beschoeien. En kunnen wij het niet alleen? Dan zoeken we de samenwerking met huisartsen,  fysiotherapeuten, revalidatieartsen, orthopedisch chirurgen of bedrijfsartsen op.

Jouw voeten zijn bij ons in goede handen!

Ons Team

Melanie Bolt

Filiaalmanager

Orthopedisch Schoenmaker i.o.

Ronald Scherff

Administratief Medewerker

Orthopedisch Schoenmaker i.o.

Kim Bosch – Garcia 

Baliemedewerkster

Frans Elferink

Orthopedisch schoenmaker

Femke Koenen

Medisch Pedicure 

Baliemedewerkster

Marit Veninga

Winkelmedewerkster
Baliemedewerkster

Jeroen Mulder

Podotherapeut

Check de vacatures!

Verkoopmedewerk(st)er

Inkoopmedewerk(st)er

Rob Witteveen

Orthopedisch Schoenmaker