Personal Pair

Bredere voeten dan gemiddeld? Links en rechts een andere schoenmaat? Grotere kuitwijdte nodig? Of extra ruimte nodig in verband met een EVO?
Dan biedt onze personal pair optie uitkomst!

Binnen onze personal pair optie kunnen wij je diverse extra opties bieden welke we binnen de reguliere collectie niet hebben. Zo kunnen we schoenen in extra wijdtematen bestellen, is er vanuit meerdere fabrikanten de mogelijkheid om een onpaar te bestellen, bieden we laarzen met extra schachtwijdte aan of kunnen we schoenen met een extra verdiepte leest aanbieden wanneer er sprake is van het gebruik van een EVO.

Personal Pair = Personal Service
Wil je een Personal Pair bestellen? Dan krijg je hierbij uiteraard een uitgebreide Personal Service. De schoenen worden speciaal voor jou op maat besteld. Vervolgens worden ze door een van onze medewerk(st)ers op afspraak aan jou afgeleverd en indien nodig verder passend gemaakt zodat je er met veel plezier op kunt gaan lopen. Bij het afleveren ontvang je een gratis set onderhoudsproducten om je schoenen in optimale conditie te houden. Na 6-8 weken plannen we een gratis nacontrole in zodat we zeker weten dat het goed zit. Omdat je voeten de beste zorg verdienen maar je schoenen natuurlijk ook!

Weten wat we voor je kunnen betekenen? Informeer in de winkel of bel voor de mogelijkheden: 055-521 38 58.