Uitgebreid assortiment modieuze schoenen

Op zoek naar modieuze schoenen die ook nog eens lekker zitten en een perfecte pasvorm hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met merken als AQA, Durea, Lerora, Wolky, Mephisto, Finn Comfort, Panama Jack en Gijs hebben we altijd een schoen die perfect past bij jouw eigen stijl!

Alle schoenen in onze collectie hebben een uitneembaar voetbed waardoor je deze ook in combinatie met je eigen zolen kunt dragen!

De damesschoenen die wij verkopen zijn bij ons verkrijgbaar vanaf maat 2,5 (35) t/m maat 9,5 (43,5).

Voor heren verkopen wij schoenen, sandalen en slippers van maat 5 (38) tot en met 13 (48).

Wij verkopen wandelschoenen van Lowa, Meindl en Grisport in maat 36 tot en met 49.

Voor het ultieme wandelplezier hebben wij een mooie gevarieerde collectie perfect passende schoenen. In onze wandelcollectie vind je onder andere de volgende merken: Meindl, Lowa en Grisport in de maten 3,5 (36,5) tm maat 13 (48)

PERSONAL PAIR

Bredere voeten dan gemiddeld? Links en rechts een andere schoenmaat? Grotere kuitwijdte nodig? Of extra ruimte nodig in verband met een EVO?

Dan biedt onze personal pair optie uitkomst! Binnen onze personal pair optie kunnen wij je diverse extra opties bieden welke we binnen de reguliere collectie niet hebben. Zo kunnen we schoenen in extra wijdtematen bestellen, is er vanuit meerdere fabrikanten de mogelijkheid om een onpaar te bestellen, bieden we laarzen met extra schachtwijdte aan of kunnen we schoenen met een extra verdiepte leest aanbieden wanneer er sprake is van het gebruik van een EVO.

Voor verzorgingsproducten voor voeten en schoenen zit u bij ons goed! Wij bieden een uitgebreide lijn aan voetverzorgingsproducten van o.a. Gehwol en Mykored. Voor schoenonderhoud bieden wij een ruim assortiment producten van Shoeboy’s.