Pedicure

Onze medisch pedicures kunnen zowel een cosmetische als medische behandeling voor je verrichten. Er zijn diverse behandelopties mogelijk.

Voor een behandeling dien je wel van tevoren een afspraak te maken. Dit kan door langs te komen of door ons te bellen via 055-521 38 58.

Onder bepaalde omstandigheden kun je de pedicurebehandeling vergoed krijgen via je zorgverzekering, bijvoorbeeld bij reumatoïde artritis of diabetes. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden! Onze pedicures zijn aangesloten bij Procert en Provoet.

 

Pedicurebehandeling Introductie

Bij een eerste pedicure behandeling starten we met een anamnese. Hierbij wordt tevens een blauwdruk gemaakt, de beweeglijkheid van de voet wordt bekeken, een behandelplan opgesteld en we geven indien nodig de juiste schoenadvies.
Vervolgens geven wij een volledige behandeling waarbij de nagels behandeld worden en mogelijk aanwezig eelt en/ of likdoorns worden verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende voet crème. Alles wat nodig is wordt uitgevoerd binnen de beschikbare tijd. Wanneer je voeten extra zorg nodig hebben raden wij aan om een vervolg afspraak te maken binnen een week na de behandeling.

De introductiebehandeling duurt maximaal 60 minuten.

 

          €50,-

 

Pedicurebehandeling Zorg en Aandacht         

Volledige behandeling waarbij de nagels behandeld worden en mogelijk aanwezig eelt en/ of likdoorns worden verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende voet crème. Alles wat nodig is wordt uitgevoerd binnen de beschikbare tijd.

Uitgangspunt is een behandelduur van maximaal 45 minuten en een behandelfrequentie van 6 tot 8 weken. Wanneer voeten meer zorg nodig hebben kan het nodig zijn de behandelfrequentie te verhogen of de behandeltijd te verlengen.

 

          €45,-

 

Pedicurebehandeling Preventie en Onderhoud   

Volledige behandeling waarbij de nagels behandeld worden en mogelijk aanwezig eelt en/ of likdoorns worden verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende voet crème. Alles wat nodig is wordt uitgevoerd binnen de beschikbare tijd.

Uitgangspunt is een behandelduur van maximaal 30 minuten en een behandelfrequentie van 4 tot 6 weken. Wanneer voeten meer zorg nodig hebben kan het nodig zijn de behandelfrequentie te verhogen of de behandeltijd te verlengen.

 

          €40,-

 

Deelbehandeling (maximaal 15 minuten)

Voor één van onderstaande behandelingen:
– Verwijderen van een likdoorn
– Verwijderen van een eeltplek
– Behandelen van een ingroeiende nagel
– Nagels knippen en netjes afwerken
– Behandelen van een kloof
– Afvlakken één of meerdere schimmelnagels 

Deze behandeling is alleen mogelijk als vervolgbehandeling.

          €27,-

 

Maak een afspraak...

Arnhemseweg 119
7331 BE Apeldoorn
055 – 521 38 58
info@lamersvoetcomfort.nl

Openingstijden:
Zondag: Gesloten

Maandag 13.00-17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30 uur

Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Volg ons op Facebook en Instagram

De bronafbeelding bekijken