Orthopedische Schoenen

Wanneer het lopen op confectieschoenen voor u echt niet meer mogelijk is kunt u terecht binnen onze orthopedie afdeling.

Welk type orthopedisch schoeisel (OSA / OSB) u nodig heeft of welke aanpassing (OVAC) er gemaakt moet worden is altijd afhankelijk van uw voetproblematiek in combinatie met de verwijzing van uw specialist.

Indien u geen verwijzing heeft maar wel dusdanige voetproblemen dat er binnen confectieschoeisel geen opties meer zijn om u goed mobiel te houden dan kunnen wij u meenemen naar ons gezamenlijke voetenspreekuur in het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn. Op dit spreekuur werken onze schoenmakers nauw samen met een team van deskundigen waaronder revalidatieartsen, orthopedisch chirurgen, vaatchirurgen en wondspecialisten waarbij we direct een gezamenlijk beleid kunnen bepalen om u weer vooruit te helpen. Tijdens dit spreekuur krijgt u de juiste verwijzing waardoor orthopedisch schoeisel ook vanuit uw zorgverzekering (deels) wordt vergoed.

Voor behandeling door de orthopedisch schoenmaker dient u altijd van tevoren een afspraak te maken en u heeft bovendien een verwijzing nodig van de specialist.

Vragen of een afspraak maken? Bel ons via 055-521 38 58 of loop even bij ons binnen!

Maak een afspraak...

Arnhemseweg 119
7331 BE Apeldoorn
055 – 521 38 58
info@lamersvoetcomfort.nl

Openingstijden:
Zondag en maandag: Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Lamers Voetcomfort... waar schoenmode en pasvorm samen komen

Arnhemseweg 119
7331 BE Apeldoorn
055 - 521 38 58
info@lamersvoetcomfort.nl

Openingstijden:
Zo.: Gesloten

Ma. t/m vr.: 09.00 - 17.30 uur
Za.: 10.00 - 16.00 uur

Wij houden van voeten en dat merk je direct als je bij ons langs komt. Of je nu komt voor schoenen, pedicure of zooltjes een ding staat vast: bij ons loop je weer prettig de deur uit! Wij bieden een unieke, eigentijdse combinatie van een schoenenspeciaalzaak, pedicureafdeling, podologie, podotherapie, orthopedisch schoentechniek en kousen.