Kousen

In samenwerking met Schmidt Medica kunt u bij ons terecht voor het aanmeten en / of ophalen van uw therapeutisch elastische kousen. Ook voor aantrekhulpen en uittrekhulpen bent u bij ons aan het juiste adres.

Therapeutische elastische kousen worden voorgeschreven aan mensen met aandoeningen aan het vaat- en lymfestelsel. De kousen helpen om bijvoorbeeld een vochtophoping te bestrijden of venen te ondersteunen om de terugstroom van het bloed te bevorderen.

Therapeutische elastische kousen worden onder andere gebruikt wanneer u last heeft van:

Spataderen (evt. zwangerschapsvarices)

Vochtvorming,

Trombose,

Lymfoedeem,

Lipoedeem

Alle kousen worden op afspraak bij ons aangemeten door goed opgeleide en ervaren specialisten. Indien u door medische redenen niet in de gelegenheid bent om de kousen bij ons op locatie aan te laten meten kan een van onze medewerkers bij u thuis komen voor het aanmeten van de kousen.

Om voor vergoeding van de kousen in aanmerking te komen dient u een verwijzing van uw arts of specialist te hebben waarop uw medische indicatie duidelijk staat vermeld, de meeste verzekeraars vergoeden de kousen dan geheel of gedeeltelijk. Hoe vaak u recht heeft op nieuwe kousen en hoeveel paar u mag hebben verschilt per verzekering.

Voor een behandeling door de bandagiste dient u van te voren wel even een afspraak te maken. Dit kan door langs te komen of door ons te bellen via telefoonnummer 055-521 38 58.

Maak een afspraak...

Arnhemseweg 119
7331 BE Apeldoorn
055 – 521 38 58
info@lamersvoetcomfort.nl

Openingstijden:
Zondag: Gesloten

Maandag 13.00-17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30 uur

Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Volg ons op Facebook en Instagram