Werk- en veiligheidsschoenen

Werkschoenen en pijnklachten aan voeten lijken hand in hand te gaan en dat komt meestal doordat werkschoenen niet de juiste pasvorm hebben.

Wij bieden een uitgebreide collectie werkschoenen, zowel in hoge als lage uitvoering en van veiligheidsklasse S1 t/m S3. Ook ESD (antistatische) schoenen hebben wij standaard in onze collectie. Je vind bij ons vele modellen in meerdere wijdtematen en ook in halve lentematen waardoor er altijd een leest tussen zit welke perfect bij jouw voet past!

In onze collectie vind je onder andere de volgende merken: Bata (in 3 wijdtes!), Lowa, Puma, No risk, Atlas, Emma, Diadora en HKS.

De werkschoenen die wij verkopen zijn bij ons verkrijgbaar van maat 3 (36) t/m maat 13 (47) in zowel hele als halve maten. Ook hebben wij schoenen in diverse breedtematen, variërend van een smalle leest tot een extra brede leest.

Alle schoenen in onze collectie hebben een uitneembaar voetbed waardoor u deze ook in combinatie met uw eigen zolen kunt dragen!

Lamers Voetcomfort... waar schoenmode en pasvorm samen komen

Arnhemseweg 119
7331 BE Apeldoorn
055 - 521 38 58
info@lamersvoetcomfort.nl

Openingstijden:
Zo. en ma.: Gesloten

Di. t/m vr.: 09.00 - 17.30 uur
Za.: 10.00 - 16.00 uur

Wij houden van voeten en dat merk je direct als je bij ons langs komt. Of je nu komt voor schoenen, pedicure of zooltjes een ding staat vast: bij ons loop je weer prettig de deur uit! Wij bieden een unieke, eigentijdse combinatie van een schoenenspeciaalzaak, pedicureafdeling, podologie, podotherapie, orthopedisch schoentechniek en kousen.